Album ‘Terug naar Eden’ is nu uit!

08-10-2021 – ‘Terug naar Eden’ is het eerste aanbiddingsalbum van Eline Bakker. De zangeres die onder meer bekend is van ‘Jezus Overwinnaar’ was vanaf haar zestiende vol van God, maar kreeg toch twijfels. In haar zoektocht eindigde ze helemaal bij het begin en ging ze ‘Terug naar Eden’.

Lees verder

Unboxing Album

23-09-2021 – Mijlpaaltje dit! Pim filmde het moment dat ik mijn album voor het allereerst in handen kon houden. Ik had het snikheet haha😂. Hier heb ik maanden naar uitgekeken!

Lees verder

Terug naar Eden TOUR!

04-10-2021 – Ik kan niet wachten om de nummers van m’n album SAMEN met jullie te zingen. En dat ga ik doen in AMSTERDAM, GRONINGEN, OUD-BEIJERLAND en ZWOLLE! Ben jij erbij?!

Lees verder

Geef me Jezus

03-10-2021 – De afgelopen maanden heb ik eindeloos naar de demo’s van m’n album geluisterd. En zo ook naar Geef me Jezus. Ik kan het zelden zonder tranen luisteren. Het lied had ik in m’n oren voor het slapen gaan, op de fiets als ik de kids ophaalde van school of keihard in de auto (met Liva die meezingt: “Hij is mijn koala midden in de woestijn”😂).

Lees verder

Grace Worship Night

28-08-2021 – Be enthroned upon the praises of a thousand generations – You are worthy, Lord of all 🔥. Zo mooi om steeds meer meters te maken met elkaar als band!

Lees verder

Mijn Verlosser Leeft

18-06-2021 – ‘𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐥𝐨𝐬𝐬𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭’ is vanaf vandaag overal te beluisteren! ❤𝐉𝐞𝐳𝐮𝐬. Hij is inspirerend en fascinerend. Hij is een voorbeeld en een motivator. Zijn leven op aarde was vol wijsheid en liefde en ik raak daar niet over uitgeleerd. Hoe mooi die dingen allemaal ook zijn, er is één ding wat het verschil maakt voor mij: HIJ LEEFT.

Lees verder