YOUTUBE_FOTO

03-10-2021

Geef me Jezus

De afgelopen maanden heb ik eindeloos naar de demo’s van m’n album geluisterd. En zo ook naar Geef me Jezus. Ik kan het zelden zonder tranen luisteren. Het lied had ik in m’n oren voor het slapen gaan, op de fiets als ik de kids ophaalde van school of keihard in de auto (met Liva die meezingt: “Hij is mijn koala midden in de woestijn”😂).

De woorden komen uit onze tenen, met dit nummer is het gelukt een fractie van m’n diepe verlangen naar Hem in een lied te vatten.

Een verlangen dat me al sinds mijn 16e niet meer loslaat. Een honger die telkens opnieuw gestild wordt door Hemzelf. Één glimp van wie Hij is en alle leegtes in mij worden vervuld tot overstromen. Waardoor er vervolgens weer een nieuwe honger ontstaat naar meer. He keeps me hungry, He keeps me fed.

Ik weet heel veel dingen niet maar 1 ding weet ik: Jezus is alles waar jouw hart altijd naar heeft verlangd ❤️.

Het nummer is te luisteren via alle streamingsdiensten en hieronder een link naar de lyricvideo!