WhatsApp Image 2021-05-24 at 10.15.43

18-06-2021

Singel 'Mijn Verlosser Leeft'

'𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐥𝐨𝐬𝐬𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭' is vanaf vandaag overal te beluisteren!

❤𝐉𝐞𝐳𝐮𝐬. Hij is inspirerend en fascinerend. Hij is een voorbeeld en een motivator. Zijn leven op aarde was vol wijsheid en liefde en ik raak daar niet over uitgeleerd. Hoe mooi die dingen allemaal ook zijn, er is één ding wat het verschil maakt voor mij: HIJ LEEFT. Hij nam al mijn schuld en schaamte op Zich, werd vermoord, lag drie dagen in het graf en versloeg daarmee dood en duisternis. Hij is niet dood, Zijn graf is leeg en Hij leeft. Dat is de grote gamechanger voor mij. 𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐥𝐨𝐬𝐬𝐞𝐫 𝐥𝐞𝐞𝐟𝐭. Daarmee bewijst Hij Overwinnaar te zijn over de zonde en de dood en alles wat donker en doods is in mij. Hij leeft, niet ergens ver weg maar IN hen die in Hem geloven. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is waar en dat is het mooiste. Ik wil nooit mijn verwondering verliezen over dit wonder en de kern van mijn geloof: 𝐉𝐞𝐳𝐮𝐬 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐮𝐬 𝐥𝐞𝐞𝐟𝐭 𝐯𝐚𝐧𝐝𝐚𝐚𝐠 𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐮𝐰𝐢𝐠, 𝐞𝐧 𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐭 𝐇𝐞𝐦!

'𝐌𝐢𝐣𝐧 𝐕𝐞𝐫𝐥𝐨𝐬𝐬𝐞𝐫 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭' is de eerste singel van het album dat eraan komt in oktober. Pre-order je het album nu via onderstaande link dan kun je het album een dag voor de release beluisteren!