Terugblik op de tour

387166989_886276136468006_6695704399739417688_n

01-12-2023

Terugblik op de tour

De Levenswoorden tour zit er alweer op! Wat ik heb intens genoten. Wat voel ik me als een vis in het water in het theater en wat past deze setting goed bij mij nieuwe album! Jullie reacties waren overweldigend. Bedankt voor jullie komst allemaal! Ik wil een – voor mij veelzeggende -  recensie die ik binnen kreeg graag delen:

Karin van de Ruit:
“Beoordeling: 5 zijn by far niet genoeg.

Gisteravond heb ik haar concert van 'De Levenswoorden Tour" bijgewoond. Ik kende Eline niet echt, alleen van een paar liedjes op Groot Nieuws Radio. Eline heeft een stel goede backing vocals en muzikanten meegenomen. Er was geen afleiding, wij luisteraars konden helemaal opgaan in haar muziek. De band met haar muzikale team is zo diep, dat ze haar ''dragen" tijdens het zingen, maar ook tijdens haar levensverhaal dat ze in alle kwetsbaarheid, kleinheid en eerlijkheid met haar toehoorders deelt. Eline heeft een prachtig, warm stemgeluid met een groot bereik, haar liederen klinken kwetsbaar en doorleefd. Ik voelde in haar teksten grote zeggingskracht, hoe ze zich afhankelijk weet van onze grote God van liefde. Dit concert moet bij mij nog even bezinken. Zulke levensechte verhalen en liederen waar veel mensen in deze ontwrichte wereld door bemoedigd zullen worden. Het was hartverwarmend en intens. Ik heb de hele zondag nog nagenoten. Haar muziek klinkt nu weer door huiskamer. Echt respect Eline, voor jou en je team, dat jullie het Evangelie zo verkondigen”.