Hoor mijn nieuwe liedjes als allereerste!

Terug naar Eden Groningen-Image 235

18-03-2023

Hoor mijn nieuwe liedjes als allereerste!

Goed nieuws: er komen maar liefst 8 nieuwe nummers aan! Op 22 april laat ik die voor het eerst horen tijdens een releaseconcert in Amersfoort. De kaartverkoop is vandaag gestart. Later dit jaar worden de liederen uitgebracht op een nieuw album dat ‘Levenswoorden‘ gaat heten.

Het nieuwe album bestaat uit eerlijke liederen met een boodschap. De afgelopen tijd heb ik zelf ondervonden dat er soms een kloof is tussen dat wat God belooft en de dagelijkse realiteit. ”Het is niet Gods wil dat mensen ziek blijven, dat kinderen doodgaan of dat huwelijken mislukken. Maar toch zien we het gebeuren. Waar is God op zo’n moment?” In het theater in Amersfoort wil ik met jou over deze thema’s zingen, vertellen en nadenken. Met liederen als ‘Mooier dan ik dacht’, ‘In de verte huilt een kind’ en ‘Dan nog’ krijg je een kwetsbaar inkijkje in mijn geloofsreis van de afgelopen jaren. Ik neem mijn hele band mee en het belooft een indrukwekkend en inspirerend concert te worden. Het releaseconcert in Amersfoort start om 15:30 uur. De kaarten zijn 30,- euro en te koop via www.eventsforchrist.nl. Tijdens het concert op 22 april zal er ook een videoregistratie zijn.